Joep Oosterwijk - Embouchurespecialist - Deventer

Koperdocent en Embouchure Specialist

 

Als docerend musicus ben ik gespecialiseerd in het aanleren van een goede embouchure techniek en het verbeteren daarvan (embouchure analyse).
Tijdens mijn leservaringen heb ik geconstateerd dat de instrumentbeheersing vooral afhankelijk is van een goed ontwikkeld embouchure (lipspanning en gebruik van aangezichtsspieren) en een juiste mondstand.

 

Ook de ventieltechniek gecombineerd met de aanzet (voor ventielinstrumenten) en de schuiftechniek gecombineerd met de aanzet (voor trombone) is doorslaggevend voor een goede instrumentbeheersing.
Aan de hand daarvan heb ik een geheel eigen methodiek ontwikkeld die in de praktijk goed blijkt te werken.

Heb je problemen met de beheersing van je instrument of wil je het vanaf het begin goed leren dan kun je contact met mij opnemen middels het contactformulier voor verdere informatie.

Wat houdt de eerste les in:

Bij beginnende leerlingen het bekijken van de aanleg en de mogelijkheden.

Bij leerlingen met embouchure en aanverwante problemen:

Diagnose stellen van de problemen op het gebied van het embouchure (embouchure analyse) en de ventiel of schuiftechniek.
Het samenstellen van oefeningen ter verbetering en of ontwikkeling van beide.

 

Lesmogelijkheden

 

Je kunt bij het contactformulier aangeven waar je belangstelling voor hebt. Als ik je gegevens heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.